NEVJEROVATNA SITUACIJA

I TO JE MOGUĆE Sudija u Singapuru tražio od Ozila da mu se potpiše na žuti karton (VIDEO)

28. 07. 2018 - 16:56 | Druga strana sporta

U Singapuru su prijateljsku utakmicu odigrali nogometaši Arsenala i PSG-a. Londonski tim slavio je ubjedljivo rezultatom 5-1, a čini se kako je scena koja se dogodila prije utakmice ono što je obilježilo sam meč.

rakitic-ozil

Zaista čast svim igračima koji su se pojavili na stadionu gdje se igrala današnja utakmica, ali Mesut Ozil je daleko najveća zvijezda koju su navijači iz Singapura mogli vidjeti ovih dana uživo. 

Mesut je toliko popularan da mu navijači sa tribina daju ovacije kada god se pojavi u kadru na velikom zidu koji se nalazi na stadionu. A čini se kako je ovaj put popularnost pomjerila granice...

mesut-ozil

Naime, prije utakmice sudija meča zatražio je od zvijezde Arsenala da mu se potpiše na žuti karton. Ozil, koji je inače kapiten londonskog tima, je pristao i dobili smo scenu koja je brzo obišla cijeli svijet.

Iako je reprezentativac Njemačke na udaru javnosti u posljednje vrijeme, čini se kako mu popularnost u Singapuru nije "opala". No, ovo je pomjerilo granicu popularnosti, sigurno nešto ovakvo nikada niste vidjeli.

(Sport.ba)