WBC

FURY O WILDERU: "Uh to je veliki šampion, ali nije bilo šanse da ostanem na podu nakon nokdauna"

02. 12. 2018 - 08:50 | Borba >> Boks

Došao sam u stranu zemlju, dvaput sam bio nokautiran, ali mislim da sam dobio borbu. Bog blagoslovio Ameriku i Deontaya Wildera, pravi je boksač, Gypsy King se vratio, prve su riječi Tysona Furyja nakon remija protiv Deontaya Wildera u borbi za WBC pojas.

Ostao je taj pojas kod Amerikanca Wildera, koji je dvaput rušio Furyja, ali bio je nadboksan u Los Angelesu većem dijelu meča. Zapravo, Fury je dominirao u 10 od 12 rundi, u te dvije sjeli su Wilderovi udarci i srušili irskog diva.

I dok je nokdaun iz devete runde bio mačji kašalj za Furyja, nako njega je ustao kao da ništa nije bilo i nastavio dominirati, nevjerojatno je kako se oporavio od onoga u zadnjoj rundi.

Wilder ga je opalio desnom pa, dok je padao, još ljevicom. Fury je ustao i odmah uzvratio! Kakva borba, kakav meč! Prvi je sudac bio za Wildera, drugi za Furyja, a odlučivala je kartica britanskog suca Phila Edwardsa, a na njoj je pisalo 113-113! 

"Uh, taj Wilder je strašan, pravi je šampion i veliki čovjek. Kako sam se oporavio od onoga u 12. rundi? Ja sam borac, crpim snagu u Isusu i nije bilo šanse da ostanem dolje u ovoj borbi." - rekao je Fury i dodao: 

"Ja mislim da sam ja dobio meč, on misli da je on dobio, neka navijači odluče."

(Sport.ba)