MIRROR

STANJE SLAVNOG VOZAČA GOTOVO NEPOZNATO: Schumijeva menadžerica otkrila koja je bila njegova tajna želja prije nesreće

04. 12. 2018 - 07:29 | Autosvijet

O zdravstvenom stanju zvijezde Formule 1 Michaela Schumachera fanovi vijesti dobivaju na kapaljku, a njegova je menadžerica Sabine Kehm otkrila razlog za to.

"Mediji općenito nisu imali priliku izvještavati o Michaelovom i Corinninom privatnom životu. Primjerice, kad je bio u Švicarskoj, on je bio samo još jedna privatna osoba. U jednom dugom razgovoru Michael mi je rekao: 'Ne moraš me zvati sljedeće godine, povlačim se iz javnosti.' Mislim da je to bio njegov tajni san, da jednog dana samo nestane. Upravo zbog toga i danas želim poštovati njegove želje i ne želim da o njemu bilo šta procuri u javnost", prenosi njene riječi Mirror. 

schumacher

Nedavno je u javnost procurilo pismo Michaelove žene u kojem je njemačkom muzičaru zahvalila na pjesmi koju je posvetio njenom suprugu, a to je jedna od rijetkih prilika kad je progovorila o njemu. 

former-f1-world-champion-michael-schumacher

Jedan od Michaelovih rođaka otkrio je da se on još uvijek nalazi u teškom stanju te da sjedi u invalidskim kolicima i plače. 

prve-rijeci-micka-schumachera-o-ocevoj-nesreci-223308-230548-big

Pretpostavlja se da se Schumacher trenutno nalazi pod paskom medicinskih stručnjaka u svom luksuznom domu nedaleko od jezera Geneva u Švicarskoj. 

michael-schumacher

prve-rijeci-micka-schumachera-o-ocevoj-nesreci-223308-230548-big

schumacher

schumacher

schumacher

131229080649-01-schumacher-1229-story-top

Michael-Schumacher

michael-schumacher-1997-godine-namjeravao-usvojiti-dijete-iz-bih

Michael-Schumacher1

(Sport.ba)