UFC

CONOR NIJE MOGAO ŠUTITI: Odgovorio u svom stilu i pokrenuo LAVINU

10. 12. 2018 - 22:00 | Borba

Joe Rogan pokrenuo je pravu lavinu nakon što je Maxa Hollowaya nazvao najvećim borcem u historiji perolake kategorije. Sada se javio i bivši prvak, neporažen do 66 kilograma Conor McGregor, prenosi Fight site.

13 pobjeda u nizu, odnosno 16 pobjeda u 19 UFC nastupa te tri uspješne obrane naslova prvaka perolake kategorije, od čega dva puta protiv Josea Alda. Jako su to dobre reference za svrstavanje među najveće borce kategorije te ozbiljne i za proglašavanje najboljim. Ipak, tu se pokreću debate, odnosno s time se neće svi složiti.

Niti sam Max Holloway se nije htio nazvati takvim, izjavivši kako će mu ipak trebati još nešto vremena da dostigne ono što je postigao Aldo. No, Conora McGregora se nije spominjalo u tim raspravama.

Prvi se s takvom insinuacijom javio McGregorov timski kolega, Dillon Danis. On je naveo kako je McGregor savladao Josea Alda, Dustina Poiriera, Chada Mendeza i Maxa Hollowaya, što bi po njemu trebalo biti dovoljno da ga se nazove najvećim borcem UFC-ove perolake kategorije.

McGregor se napokon javio, nakon što se pojavila izjava Chaela Sonnena, o kojoj smo danas već pisali. Conor se zahvalio Chaelu, dodavši kako mu je bilo drago vidjeti da se Max vratio zdrav i u sjajnoj formi.

Ali, ipak je glavni McGregorov tweet bio onaj kojim je odgovorio na jednu drugu objavu, koju je pronašao kod Sonnena u komentarima. U pitanju je onaj u kojem je navedeno kako je Conor McGregor prošao kroz dvojicu najveći boraca kategorije. McGregor je to podijelio uz jednostavno pitanje:

“Što sam onda ja?”

(Sport.ba)