UNITED U NEDJELJU IGRA VELIKI DERBI PROTIV LIVERPOOLA

Bivši veznjak Uniteda otvoreno: "Ako protiv Liverpoola budu igrali Pogba i Matić, United neće pobijediti"

15. 12. 2018 - 10:48 | Drugi pišu >> Fudbal

Bivši veznjak Manchester Uniteda Willie Morgan tvrdi kako će Jose Mourinho do pobjede na Anfieldu u nedjelju doći isključivo ako iz početne postave izbaci - Paula Pogbu!

paul-pogba1

"U utakmici protiv Fulhama su igrali jako dobro, makar se radilo 'tek' o Fulhamu. United je imao brz protok lopte i igrači su dobro mijenjali pozicije, a sve bez Pogbe u momčadi", započeo je 72-godišnji Morgan i nastavio:

pogba3

"Pogba uništi sve dobro u igri! Jednostavno je toliko spor i nezgrapan. Tada ga nije bilo i prvi puta je United izgledao kao prava momčad."

pogba-mourinho-manchester-united

"Kada Mourinho stavi Matića i Pogbu u vezni red, igra se zaustavi kad do njih dođe lopta. Trebalo bi igrati s mladim igračima kako bi bilo više kretanja i ostvario se brži protok lopte."

matic22

"Ako će protiv Liverpoola igrati Matić i Pogba, Man. United neće pobijediti! Mourihno će do rezultata jedino ako stavi istu momčad koja je igrala protiv Fulhama."

matic23

"A Liverpool neće još dugo ostati vodeća momčad, nisu toliko pametni da bi uspjeli ostati prvi. Trenutno se provlače i imaju svu sreću svijeta."

arnold-mane-firmino-liverpoolpogbamaticpogbamatic

(Sport.ba)