ARGENTINAC RAZOČARAO SVE U MILANU

GOTOVO JE! Jedan od najboljih napadača Serije A seli na Otok: Ovo će biti jedan od najvećih transfera u 2019.

15. 12. 2018 - 11:23 | Fudbal >> Transferi

Gonzalo Higuain je sve bliži tome da ne ostane u Milanu, tačnije poslije problema sa leđima i loše forme, sve su glasnije najave da će ga Milan vratiti Juventusu.

higuain-milan

Oni su platili pozajmicu 18 miliona, trebalo bi da dodaju još 36 narednog ljeta, pridošlica iz Arsenala, novi direktor Gazidis veruje da je to bespotreban trošak i da je Argentinac kamen oko vrata Milana, kada su finansije u pitanju.

higuain-ljut

Ali, oni ne mogu da ga vrate na zimu, mada, ako bi neki klub platio Juventusu 36 miliona tokom zime, i Milan se složi, Higuain bi mogao da ode.

"Rossoneri" bi uštedjeli i dio od 18 miliona bruto koliko ove sezone treba da plate samom igraču.

higuain2

Pa, ima li takvih klubova, priča se o Chelseaju, koji bi prethodno mogao baš Milanu da proda Moratu, ali i o Romi, koja navodno želi da spase sezonu, da upari Džeka i Higuaina i proba da se domogne četvrtog mjesta.

higuain2

No, teško je verovati da bi Milan pojačao direktnog rivala, mada nije nemoguće, ako stigne Morata, Leonardo će probati i da vrati Pata u klub, uz Cutronea, to bi bila trojka za proljeće i juriš na plasman u Ligu prvaka.

gonzalo-higuain

Posljednju riječ ima Juventus, ali, pisali smo juče, oni će biti u nevolji, ako se Higuian i Pjaca vrate ljetos, osim što će im pasti cijena, nemaju mjesta za Argentinca i Hrvata u timu i morali bi da prihvate vjerovatno neku manju ponudu...

higuain-milan

gonzalo-higuain-juventus

dibala-higuain

higuain

(Sport.ba)