ŽELE VELIKU NADU CHELSEAJA

ČELNICI BAYERNA PODRŽALI BRAZZU I KOVAČA, PA KRENULI U REMONT TIMA: Hasan samo na korak od dovođenja dragulja s Otoka

15. 12. 2018 - 11:30 | Fudbal >> Transferi

Iako se popularni Brazzo suočio s kritikama zbog lošeg prijelaznog roka i uz trenera Niku Kovača označen je kao glavni krivac za loše rezulate, čelnici bavarskog velikana Uli Hoeness i Karl-Heinz Rummenigge imaju veliko povjerenje u bivšeg bh. reprezentativca.

Salihamidžić kvari VELIKI POSAO Guardioli i dovodi veznjaka za 150 miliona!

brazzo

Predsjednik kluba Hoennes je želio da Salihamidžić bude sigurniji tokom svojih TV nastupa i da priča uvjerenije i kritičnije. Nakon meča s Ajaxom to je Salihamidžić i učinio, a Hoenessu se to jako dopalo.

SALIHAMIDŽIĆ VEĆ SLAŽE TIM: Dragulj evropskog fudbala odbio Barcu i stiže u Munchen, OVO će biti STRAŠAN Bayern

hoenes3

"Brazzo sada ima potpuno podršku da krene još žešće. To mi se jako sviđa jer neko mora da istupi", istakao je Hoennes, koji je ranije također davao podršku nekadašnjem reprezentativcu BiH.

salihamidzic

A Bayern je donio odluku da već idući mjesec krene s akcijom dovođenja pojačanja za spas sezone. Apsolutna podrška, osim Brazzi, pružena je i Niki Kovaču.

kovac-slavlje

Šampion Njemačke je već dogovorio transfer talentovanog Kanađanina Alphonsa Davisa (18) koji će se u novoj godini pridružiti ekipi, a sada je ponos Bavarske otkrio novi potez. Naime, na meti Hasana Salihamidžića nalazi se 18-godišnji napadač Chelseaja Callum Hudson-Odoi.

salihamidzic

Momak važi za veliku nadu Chelseaja, a sportski direktor Bayerna ima zadatak dovesti ga sa "Stamford Bridgea" već u januaru.

2

Mladog napadača bi Bayern mogao privući obećanjima o značajnoj minutaži što je nešto što u Chelseaju još nema. Trener Bluesa je Hudson-Odoiju priliku pružao uglavnom u Evropa ligi, a protiv PAOK-a je postigao i svoj prvijenac.

callum-hudson-odoi

callum-hudson-odoi1

callum-hudson-odoi-1

calum

(Sport.ba)