POGBA JE PREVELIK PROBLEM ZA UNITED

United konačno pronašao način da se RIJEŠI Pogbe! Sprema se VELIKA RAZMJENA igrača između Uniteda i Juventusa

15. 12. 2018 - 13:00 | Fudbal >> Transferi

Skauti Manchester Uniteda bili su u Bernu u srijedu uvečer, pretpostavljalo se da je meta Dybala, ali on je bio na klupi.

juve

Kako pišu italijanski mediji, već duže vrijeme, "Đavoli" prate Alexa Sandra koji će potpisati novi ugovor, ali to ne znači da nije na prodaju.

Barem nije bio, dok se nije pomenula mogućnost da ga United prihvati kao dio dogovora oko Paula Pogbe.

alex-sandro

Mourinho ne odustaje od toga da se oslobodi Francuza, Raiola i dalje gura transfer u Juventus, Englezi su probali sa razmjenom za Dybalu, ali od toga nema ništa.

dybala

Cijena Alexa Sandra je oko 50 ili 60 miliona, sa druge strane, Pogba je procijenjen na 80, mada bi Juve doplatio i više. Od Pogbe bi se očekivalo da smanji primanja, sigurno da ne može da dobije ono što ima u Engleskoj, ali on je zaista očajan u želji da ode sa "Old Trafforda".

pogba

"Mi smo mu već rekli, ovdje ga čekamo raširenih ruku, svlačionica i navijači. Ovde je ostavio prijatelje, zna se da je Juventus njegova druga kuća, svi bismo bili srećni da nam se pridruži", rekao je Pjanić.

pjanic

Dybala i Chiellini su na stalnoj vezi sa Pogbom i to nije tajna, on je gostujući na "Allianzu" dobio ovacije navijača, u Juventusu vjeruju da nije zaboravio da igra fudbal i da bi ga brzo vratili u formu, tim prije što je pritisak manji, situacija u svlačionici mnogo bolja, a i tim mnogo kvalitetniji od Unitedovog, sigurno da na Pogbi ne bi bio toliki pritisak.

pogba

A kada je tako, on igra kao što je činio za Francusku na Mundijalu.

paul-pogba

Ipak, ostaje da United ovo ponudi, oni ne vide stvar u fudbalskoj već marketinškoj vizuri, vidjet ćemo hoće li se odreći medijski atraktivnog Pogbe.

sandro

alex-sandro-8wbgd1xejpkp1muuzn1ibo9bd

sandro-juve-guardiola

alex-sandro-666514

(Sport.ba)