NBA

CIJELI NBA SE SMIJE PROPALOM TRADEU: Mislili su da dobijaju jednog igrača, a na adresu im je došao drugi

15. 12. 2018 - 17:35 | Drugi pišu >> Fudbal

Vašington Vizardsi, Memfis Grizlisi i Finiks Sansi imali su načelno dogovorene sve uslove trejda u kojem je Trevor Ariza trebalo iz Sansa da ode u Vizardse, a Keli Ubre junior trebalo je da završi u Sansima.

Međutim, dogovor je na kraju propao jer su Sansi mislili da u trejdu od Memfisa dobijaju Dilona Bruksa, a ne Maršona Bruksa. Kada su iz Grizlisa pojasnili da nude Maršona, dogovor je opozvan. Kako prenosi uticajni NBA novinar Adrijan Vojnarovski, Vizardsi i Sansi su nastavili razgovore, i Memfis je konsultovan, pa ostaje da se vidi hoće li nešto od trejda biti na kraju.

Ariza je potpisao jednogodišnji ugovor sa Sansima vrijedan 15 miliona dolara prošlog ljeta, a za njega postoji veliko interesovanje širom lige jer je prošle sezone bio važan igrač u timu Houston Rocketsa. 

Iz Finiksa insistiraju da su imali direktne razgovore sa zvaničnicima Memfisa u vezi sa Dilonom Bruksom, ne Maršonom, što u Memfisu negiraju. Dok se čeka konačni ishod, NBA javnost se zabavlja na društvenim mrežama, počev od samog Dilona Bruksa:

 

 

 

 

(Sport.ba)