PRIMERA

GOLIJADA U VALLADOLIDU: Atletico umalo od gotovog napravio veresiju

15. 12. 2018 - 19:04 | Drugi pišu >> Fudbal

Nikola Kalinić postigao je treći gol u posljednje četiri utakmice za Atletico. Hrvatski napadač zabio je prvi gol u teškoj pobjedi Atletico Madrida na gostovanju kod Valladolida (3:2)

Kalinić je zabio u 26. minuti. Antoine Griezmann je poslao lijepu loptu, a Kalinić se dobrim kretanjem oslobodio čuvara i pogodio za vodstvo.

Griezmann je sudačkoj nadoknadi prvog dijela povisio na 2:0 iz penala i činilo se da Atletico ide prema sigurnoj pobjedi. Ipak, Valladolid je skoro došao do preokreta u nastavku.

Sva tri gola u drugom poluvremenu pala su nakon kornera. U 57. je Calero smanjio na 2:1, pa je u 63. nesretni Saul zabio autogol za izjednačenje. Atletico je spasio Griezmann, koji je u 80. zabio drugi gol nakon flipera u šesnaestercu Valladolida.

antonine-griezmann

U ranije odigranoj utakmici Getafe je kao domaćin pobijedio Real Sociedad s 1:0 golom Moline u trećoj minuti. Atletico se ovom pobjedom privremeno bodovno izjednačio s Barcelonom (31 bod). Katalonce u nedjelju čeka gostovanje kod sedmoplasiranog Levantea.

(Sport.ba)