BRENDAN SCHAUB

BIVŠI UFC-OV BORAC OGLASIO SE NAKON POBJEDE MAYWEATHERA 'Ma to je sve namješteno, bolju glumu sam vidio u por***ima!

02. 01. 2019 - 15:51 | Borba >> Boks

Bokserski meč između Floyda Mayweathera i Tenshina Nasukawe je unatoč činjenici da nema apsolutno nikakvu sportsku važnost izazvao gomilu interesa u čitavoj borilačkoj zajednici. Dovoljno je samo pogledati milione pregleda koliko je egzibicijski dvoboj s RIZIN-a 14 sakupio na YouTube servisu u razno raznim legalnim i ilegalnim snimkama, prenosi Fight site.

floyd-mayweather-jr-i-tenshin-nasukawa

Za one koji nisu pratili šta se događalo na Staru godinu u Saitama Super Areni, dovoljno je spomenuti da je mlada japanska zvijezda čak tri puta poljubila patos.

Prva dva puta bivši bokserski prvak je Japanca rušio desnicom, a u konačnici je nakon lijevog krošea, koji je završio iza uha, sudac označio i konačni kraj egzibicijskog dvoboja inače zakazanog na tri runde. Mayweather je bio puno veći, krupniji, moćniji… O tehničkom dijelu priče ne treba trošiti riječi – Mayweather je izgledao kao trener koji se igra s učenikom na prvom satu boksa. I za to je navodno u džep spremio 9 miliona dolara.

floydmayweatherjr

I dok se jedni zgražaju nad ovom borilačkom sramotom, drugi čestitaju Amerikancu jer je za jednu minutu zaradio novac koji velika većina ljudi ne može zaraditi u četiri života. Oni treći vjeruju da je čitava priča namještena i iscenirana.

mayweather

Jedan od njih je i bivši UFC borac, danas komičar i voditelj popularnog podcasta Brendan Schaub. U jednom od posljednjih podcasta Schaub je prilično siguran da je čitava priča namještena, a poslao je i poruku Tenshinu Nasukawi – “Prijatelju, trebaju ti lekcije iz glume!”

mayweather

“Super za Floyda. Stvar koja Floyda čini toliko kontroverznim su upravo ovakve stvari, zato ga ja smatram najvećim biznismenom u povijesti borilačkog sporta. Vidio sam iz prve ruke kako vodi posao sa Showtimeom”, započeo je svoju analizu bivši UFC-ovac.

mayweather

“Vidio sam bolju glumu u por***ima! Floyd je tu bio Floyd, išao je naprijed, bio je agresivan, tako da nije teško namjesiti ovakav meč. Ali Tenshinu trebaju lekcije glume. Trebali su mu objasniti neke stvari u Holywoodu, kako primiti udarac, kako pasti. Čak niti kadar u kojem je plakao, niti to nije bilo dobro. Ali ne želim ovo hejtati sada…”, dodao je Shaub.

(Sport.ba)