JEDINSTVEN JE

U 136 SEKUNDI ZGRNUO MILIONE: Pogledajte gdje neporaženi bokser drži NOVAC

02. 01. 2019 - 17:26 | Borba >> Boks

Samo 136 sekundi. Toliko je trebalo Floydu Mayweatheru da zaradi sedam milijuna funti, devet miliona dolara ili ako vam je draže - 982 miliona jena.

Vjerojatno ni sam nije očekivao baš toliko laku zaradu kada se pristao boriti u Rizinu protiv Tenshina Nasukawe. 'The Money' je Japanca rušio na pod tri puta u dvije minute pa je borba brzo prekinuta.

"Nisam u formi, tijelo mi nije spremno. Ja sam samo starac koji pokušava uspjeti." - rekao je Floyd nakon borbe.

Starac pun kao brod. Starac koji nije propustio priliku svima se pohvaliti najlakšom zaradom u karijeri i još jednom opravdati svoj nadimak. Na Instagramu je objavio video u kojem predstavlja dva nova skupocjena automobila, a potom je otvorio vrata Rolls Roycea na čijim sjedalima se vidi hrpa novca koju je donio iz Japana. 

Dva nova automobila iz Mayweatherove kolekcije vrijede 1.5 milijuna funti, a Rolls Royce Phantom, u kojemu je 'pohranio' svoje milijune je najskuplji model. Osnovna verzija košta 362 hiljade funta.

Ukupno Floyd u svojoj kolekciji ima četiri modela Rolls Roycea, Mercedes-Maybach i sportski Ferrari 488 koji u tri sekunde dosegne brzinu od 95 km/h, a maksimalno ide do 330 km/h. Nije loše za jednog "starca"...

(Sport.ba)