BOKS

SVE SU PRILIKE DA SE KLITSCHKO VRAĆA U RING: "Nokautirat ću ga, tačno znam šta trebam uraditi"

13. 01. 2019 - 09:33 | Borba >> Boks

Poput bombe je odjeknula vijest po kojoj bi se boksu mogao vratiti Vladimir Kličko. Bivšeg se teškaškog prvaka svijeta prema posljednjim informacijama povezuje s Dillianom Whyteom, a njihov bi meč, kako javljaju britanski mediji, mogao predvoditi borilačku večer koja je rezervirana za 13. april i Wembley stadion, prenosi Fight Site.

Iako je javno iskazivao nezadovoljstvo kada je čuo da bi Anthony Joshua, nakon odbijenice Wildera, mogao spakirati kofere za SAD i tamo se predstaviti borbom protiv Jarrella Millera, Whyte se sada primirio i objeručke prihvaća ono o čemu se naveliko piše posljednjih dana. S Kličkom možda ne dolaze pojasevi, ali definitivno dolazi jedno od najvećih imena u historiji  sporta i svjestan je Whyte da je to borba koja bi ga mogla itekako proslaviti.

Borit ću se s bilo kime pa tako i s Vladimirom Kličkom kojeg ću nokautirati ako se vrati boksu. Da, definitivno ću ga nokautirati. Točno znam što trebam učiniti u tom meču. Godinama sam trenirao s njim i znam o kakvom je borcu riječ”, samopouzdano će Whyte u razgovoru s Talksportom.

Whyte nije otkrivao previše detalja sa sparinga koje je nekoć imao s ukrajinskom zvijezdom, ali tvrdi da ipak zna jednu bolnu točku velikog Vladimira.

“Mislim da je riječ o fenomenalnoj borbi. On je Joshui priuštio pakao i mogu reći da ima jako dobro kretanje. Snažan je i velik, ali jednostavno vjerujem da je ovo moje vrijeme. Kličko je jako iskusan i znam da ne voli udarce u tijelo. S tim sam se upoznao tiokom naših sparinga”, zaključio je Whyte

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Известный британский журналист и телекомментатор Стив Банс в интервью «BBC 5 Live's Boxing» сообщил, что Владимир Кличко решил вернуться на ринг???????????? По его информации, поединок украинца с британцем Диллианом Уайтом состоится 13 апреля в Лондоне на стадионе «Уэмбли». #Klitschko #Vladimirklitschko #Dillianwhyte #Klitschkowhyte #boxing #boxinglove #PSB #бокс #Кличко #спорт Well-known British journalist and TV commentator Steve Bunce in an interview with "BBC 5 Live's Boxing" said that Vladimir Klitschko decided to return to the ring. According to his information, the Ukrainian-British duel Dillian White will take place on April 13 in London at Wembley Stadium.

Objavu dijeli ProSlaf Boxing???????????????????????????????????????????????????????????????? (@proslafboxing)


Podsjetimo, Kličko je imao pravo na revanš s Joshuom, ali se umjesto borbe odlučio za mirovinu. U aprilu će biti dvije godine otkako je posljednji put zakoračio u ring, a ovo nije prvi put da se priča o njegovom povratku. Istina je da se dosad uglavnom Joshua spominjao kao opcija, ali očito je da Eddie Hearn ne želi gledati kako mu propada rezervacija Wembleyja, dok paralelno svoju najveću zvijezdu predstavlja američkom tržištu. Bonus je i taj što je poznati promotor svjestan činjenice da je Kličko definitivno ime koje bi moglo rasprodati ovaj impresivni stadion.

(Sport.ba)