NOVI DETALJI

HOĆE LI OBJAVITI? Vranješ u svom telefonu ima VIDEO snimak sa Jelenom za koji ona nudi 300 000 eura samo da ga javnost ne vidi!

19. 01. 2019 - 12:28 | Druga strana sporta

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ imaju svoj "kućni" film koji bi svakog trenutka mogao da osvane u javnosti!

karleusa-vranjes

Pjevačica i njen ljubavnik snimili su se tokom intimnih odnosa u augustu 2017. godine, a oni koji su vidjeli njihovu akciju u krevetu kažu da bi im svi pozavidjeli.

Ognjen i Jelena su dugo držali video u svojim telefonima, a kada je Duško provalio da ga Jelena vara, ona je svoj obrisala.

karleusa-vranjes

Međutim, fudbaler i dalje ima njihov snimak u telefonu i čuva ga kao posljednji adut u aferi koja već danima drma cijeli Balkan. JK to zna i ne žali para da otkupi snimak koji može da joj uništi život.

vranjes-karleusa

"Klip traje nešto duže od tri minuta i veoma je eksplicitan. Sačuvali su ga u svojim telefonima na kojima oboje imaju šifre, tako da nisu brinuli da bi on ikada mogao da ugleda svetlost dana. Ognjen ga je pokazao nekim svojim kolegama iz bosanske reprezentacije i najbližim prijateljima."

karleusa

Pop diva je u strahu da bi njen bivši ljubavnik mogao da zloupotrijebi njihove najintimnije trenutke i to baš sad kada joj je brak sa Duškom Tošićem na staklenim nogama. Zato je Ognjenu ponudila pravo bogatstvo da otkupi njegov snimak.

jelena-karleusa-vranjes

"Ona zna da postoji opasnost da eksplicitni video svakog trenutka dospe u javnost i ne žali para da to spriječi. Odmah je pozvala Vranješa i ponudila mu 300.000 eura za njihov zajednički snimak. On nije htio ni da čuje za to, samo joj je tresnuo slušalicu. Svjestan je da je sada drži u šaci, a novac mu nikad i nije bio motiv da pikantne detalje iz njihove veze obelodani", zaključuje izvor blizak Vranješu.

2

(Sport.ba)