SERIE A

SERIE A: Novi kiks Intera, na kraju spašavao bod

19. 01. 2019 - 23:03 | Fudbal

U trećoj, posljednjoj današnjoj utakmici 20. kola italijanske Serije A, Inter je pred svojim navijačima osvojio samo bod protiv Sasuola.

Meč je završen bez golova, 0:0, Inter je bio bezidejan, a tek u samom finišu viđena su prava uzbuđenja. Međutim, ne pred golom gostiju, već na suprotnoj strani! U 88. minutu Boga je probio po lijevoj strani, centrirao u peterac, a tamo je za djelić sekunde zakasnio Boatang. Inter je imao mnogo sreće u ovoj situaciji.

Još bolja prilika za goste viđena je u nadoknadi vremena. Ponovo je Boga prihvatio loptu u kaznenom prostoru Intera, našao se u sjajnoj poziciji za udarac, ali njegov pokušaj zaustavio je golman Handanović. Na odbijenu loptu natrčao je Gurabija, ali je njegov udarac izblokiran i domaći su se nekako odbranili u ovoj situaciji.

nainggola-inter

Do kraja, još jedan slobodan udarac, pa korner za Inter poslije kog je Lautaro pokušao glavom, ali je golman Konsilji sigurno reagovao i uhvatio tu loptu. Poslije ovakvog epiloga, Inter ima 40 bodova na trećem mjestu na tabeli, a Sasuolo je upisao svoj osmi remi i ima 26 bodova na 12. poziciji. Dodajmo još da je srpski internacionalac Filip Đuričić bio u startnoj postavi Sasuola, zamenjen je u 62. minutu kada je na teren ušao pomenuti Boga.
 

(Sport.ba)