MAURICE AODRF

ODAKLE SE POJAVIO: Klon Conora McGregora je priča godine

05. 02. 2019 - 08:35 | Borba >> MMA

Irski MMA borac Conor McGregor svojim arogantnim ponašanjem privlači zaista mnogo pažnje, a među njima se pronađe i poneki ‘vatreni’ fan koji želi postati baš poput svog idola.

mcgregor

Nijemac Maurice Adorf, potpuno opčinjen McGregorom, a zanimljivo je da liči na idola. Nakon snimaka njegove borbe u oktagonu, dobio je nadimak ‘Klon’.

Savladao je Ridvana Nuku tehničkim nokautom u drugoj rundi, pa ako je imao namjeru da imitra Conora, Irac može da bude ponosan.

Sličnost je zaista ogromna, a da li će se mladom borcu ispuniti želja da odmjeri snage s idolom, ostaje da vidimo.

Prvi McGregorov saradnik poslao poruku Khabibu: Pobjegao si od mene da izbjegneš batine, a tvoje kolege su prave pič***e!

Dillon Danis je poslao poruku Khabibu Nurmagomedovu vezanu uz njihovu tučnjavu na UFC-u 229 u oktobru koja je pokrenula pravi haos u lasvegaškoj T- Mobile Areni.

Khabibov menadžer se oglasio i rekao ono što smo svi očekivali: On je sljedeći!

Nakon što je u glavnoj borbi UFC-a 229 porazio Conora McGregora i odbranio pojas Nurmagomedov je preskočio kavez i skočio na Danisa iz irčevog tima.

khabib-nurmagomedov

Danis je putem Instagrama objavio snimku njihovog obračuna i ostavio komentar u kojem tvrdi da je u njihovoj konfrontaciji Dagestanac izvukao deblji kraj dok je njegove timske kolege optužio za kukavičluk.

“Pobrao si prekrasnu kontra desnicu kada si skočio na mene, uz to si primio i više aperkata iz klinča, a onda si pobjegao kako bi spriječio da te razbijem. Dok su mene obuzdavali predstavnici zakona članovi tvog tima su se prišuljali i udarili me s leđa. Kukavički potez pravih pič***a. Koji je tim tu častan?”

Nurmagomedov je zbog poticanja tučnjave na saslušanju ove sedmice od Atletske komisije Nevsde dobio 9-mjesečnu suspenziju uz što je finanijski kažnjen globom od 500 hiljada dolara.

khabib-conor

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU: