Khabib odgovorio je li spreman pružiti ruku McGregoru i što zaista misli o Dani Whiteu

05. 02. 2019 - 12:32 | Borba >> MMA

UFC-ov prvak lake kategorije Khabib Numrgaomedov gostovao je na emisiji Vse na match gdje je odgovorio na razna pitanja pa tako i na ono je li spreman pružiti ruku Conoru McGregoru kojeg je porazio na UFC-u 229.

“Ko smo mi ako ne ljudi od oprosta kad i nama Bog oprašta? U ovom trenutku mogu reći da bi nam bilo teško doći do pomirenja. U budućnosti je sve moguće, ništa ne isključujem. Ja nisam zlopamtilo. Bio sam bijesan i to sam pokazao u kavezu i izvan kaveza."

"Također mi je drago što je sud prepoznao McGregora kao žrtvu. Nakon borbe smo saznali ko je ko. Bijes je nestao, ali principi su ostali. Sve se može dogoditi u budućnosti“, rekao je Nurmagomedov.

khabib-conor

Dagestanac se također osvrnuo na svoj odnos s predsjednikom UFC-a Danom Whiteom te je rekao kakav stav ima prema njemu.

“Mnogima se Dana White ne sviđa, to je jedinstveno. Ja s njim imam, kako kažu, čisto poslovni odnos i ništa osobno. Bilo je trenutaka kada me podupirao- recimo, kada sam bio ozlijeđen. No bilo je i trenutaka kada me baš naprotiv nije podupirao."

khabib-danawhite"Nisam s njim gradio nikakav odnos niti ga gradim. Vidimo ga samo poslovno, i ne znam kakav je kod kuće sa svojom obitelji i prijateljima. Možda je on druga osoba, u tom smislu ja ga praktički ne poznajem. Ne želim mu suditi, ali imam odnos prema njemu 50/50″, objasnio je Nurmagomedov.