BUNDESLIGA

BRAZZO ODBRUSIO RUMENIGEU: Hasan Salihamidžić autoritativno i bez dlake na JEZIKU

05. 02. 2019 - 17:30 | Drugi pišu >> Fudbal

CALLUM Hudson-Odoi bio je glavna meta Bayerna u zimskom prijelaznom roku, ali Bavarci ipak nisu uspjeli dovesti 18-godišnjeg Engleza iz Chelseaja.

callum-hudson-odoi-chelsea-2018-19-19ff3ednxi6qr1gu7lm5qr3lby
Bayern je poslao nekoliko ponuda, ali ništa nije pomoglo, londonski klub je postavio rampu i jasno je dao do znanja da Hudson-Odoi nije na prodaju.
Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić zaljubljen je u krilnog napadača Chelseaja, to nikad nije ni krio i više je puta dao do znanja da bi Hudson-Odoi bio savršeno pojačanje. Šef bavarskog kluba Karl-Heinz Rummenigge poručio je da Bayern neće odustati od engleskog tinejdžera, te da će ga sigurno pokušati dovesti na ljeto.
"Mogu reći da se Salihamidžić skoro zaljubio u ovog igrača. Sve ostale stvari su bile špekulacije. Na kraju sezone ne znam što će biti oko svega toga, ali nije istina da smo pokušali dovesti ga u januaru", rekao je Rummenigge.
Braco Salihamidžić nije ostao dužan svom gazdi te mu je s osmijehom na licu odgovorio:
"Nije istina da sam zaljubljen u Huddson-Odoija. Znate da sam samo zaljubljen u svoju ženu. Što se njega tiče, vrhunski je igrač i vidjet ćemo što će biti u budućnosti", izjavio je Salihamidžić.
(Sport.ba)