NBA

SVE JE GOTOVO !!! Evo šta će se desiti sa Anthony Davisom i tradeom u LAKERSE

05. 02. 2019 - 21:33 | Košarka

Medžiku Džonsonu je dojadilo, kako tvrde mediji u Americi, Lejkersi se se povukli iz pregovora o Entoniju Dejvisu. Legendarni košarkaš sada generalni menadžer tima iz Los Anđelesa je obavijestio kolegu Dela Dempsa iz Pelikansa da od posla nema ništa.

Naime, Nju Orleans je odbio ponudu iz snova, davali su Lonza Bola, Kuzmu, Ingrama, Harta i Zubca, kao i veterana Koldvel-Poupa. Takođe prihvatili su da uz Dejvisa uzmu Salomona Hila koji prima 12.7 miliona, čime bi seleri kep Pelikansa bio olakšan za igrača koji im ne treba.

"Tražili su sve više i više, četiri do šest pikova sa drafta", tvrdi izvor blizak Lejkersima.

Očigledno je da Pelikansi ne žele da puste Dejvisa, nadajući se da će se predomisliti do ljeta. "Ali to se neće desiti, on namjerava da ode", dodao je izvor.

davis

Lebron je odbio da komentariše "fantazi" kako on zove ovakve pregovore, a Lejkersi inače neće ulijetati u rat sa Bostonom na leto za "Obrvu" koji i ne želi u Seltikse. Oni sada zbog "Rouzovog pravila" o kome smo pisali ne mogu da ga angažuju jer imaju već jednog takvog igrača u ekipi Kajrija Irvinga.

Ranije su prenesene informacije da Dejvis ne želi u Boston, a osim Lejkersa, išao bi u Kliperse, Nikse ili Bakse, ali to će morati da sačeka do ljeta, a i tada je neizvjesno šta ovi klubovi mogu da ponude u trejdu.

(Sport.ba)

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU: