PRENOSI KURIR

GLAMUR I LUKSUZ: Zavirite u novi dom Đokovićevih i pogledajte o kakvim CIFRAMA SE RADI

06. 02. 2019 - 09:27 | Vremeplov

Komfor... Najbolji teniser na svijetu s porodicom će uživati na imanju na Pavlovačkom jezeru, gdje je izgradio kuću iz snova o kojoj će voditi računa cijeli tim ljudi, za čije plate neće žaliti novac.

Novak Đoković će se sa suprugom Jelenom, sinom Stefanom i ćerkom Tarom do kraja ove godine useliti u velelepnu kuću koju je napravio na Pavlovačkom jezeru, između Rume i Vrdnika.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, naš najbolji teniser odlučio je da uposli čak šesnaest ljudi da vode računa o domaćinstvu. On će imati pet batlera, tri kuhara, dvije kućne pomoćnice, dvije dadilje, dva konobara i četiri člana obezbjeđenja, koji će danonoćno čuvati imanje, što znači da će za to morati da iskešira oko 15.000 eura mjesečno.

novak-đokovic


"Nole i Jelena jedva čekaju da se presele u svoj novi dom, koji su počeli da grade prije tačno dve godine. Iako su mogli u rekordnom roku još prošle godine da završe sve i da se usele, Novak nije želio da majstori žure i jure s radovima, nego je riješio da se sve uradi temeljno. Njemu je bilo bitno da se potpuno ispoštuje projekat, o kojem se vodilo računa do najsitnijeg detalja. Zato je i angažovao najbolje stručnjake za svaki segment posla" - priča naš izvor blizak porodici Đoković.

On kaže i da posle useljenja Novak želi da ima ljude koji će mu pomoći u održavanju domaćinstva.

 "Nole je organizaciju zaposlenih koji će raditi za njega prepustio majci Dijani i ocu Srđanu. Novakova želja je bila da ima dovoljan broj ljudi, tako da svi mogu da rade s lakoćom i zadovoljstvom. Noletu je važno da svi dolaze sretni i nasmejani na posao i da se osjećaju kao da rade za sebe. Kako stoje stvari, on će imati pet batlera koji će voditi računa o kući i okućnici. Pored njih, tu će biti dvije kućne pomoćnice i bebisiterke koje će pomagati Jeleni oko djece." - kaže naš sagovornik.

Novaku su, prema riječima našeg sagovornika, najvažniji kuhar i obezbjeđenje.

"O tome je izuzetno vodio računa. Kuhari će spremati posebnu hranu koju oni poslednjih godina jedu. Što se tiče obezbeđenja, njegovi pripadnici će biti izdvojeni i imaće poseban dio na imanju odakle će moći sve da prate jer će svaki dijelić zemljišta i kuće biti pod video-nadzorom. U svakom slučaju, Novak i Jelena mogu spokojno da uživaju u svom raju. Iako zvanično stanuju u Monaku, vjerovatno će u Srbiji provoditi mnogo više vremena kad kuća bude gotova." - završava naš izvor.

Podsjetimo, prve fotografije nove kuće pojavile su se na društvenim mrežama kad su radovi bili grubo izvedeni, i tada se dalo naslutiti da Đokovići grade nešto što će zaista izgledati kao vila na Azurnoj obali.

(Sport.ba)