Djevojku izbacili iz teretane jer je bila ovako obučena": Pogledajte donji dio, MISLITE LI DA JE PRETJERALA? (FOTO)

06. 02. 2019 - 19:30 | Druga strana sporta

Rekla mi je da "tako ne mogu trenirati", a ja sam je sam zbunjeno gledala jer nisam znala na šta tačno misli”, ispričala je studentkinja.

Nekako vjerujemo da je onima koji dolaze u teretane u fokusu njihov fizički izgled i vježbe koje rade, prije nego šta drugi o tome misle. Ali, ispostavilo se suprotno. Naime, jedna je djevoka izbačena iz lokalne teretane u jednom njemačkom gradu, u koju je inače išla dve godine i to zbog "topa" koji je obukla za jedan trening.

Srpska fatalna doktorica izbacila bradavice u teretani: Svaka čast onom ko je nakon ovog mogao trenirati...

22-godišnja studentkinja prava Marni šokirala se kad joj je prišla radnica teretane i rekla joj "ne možeš ovako trenirati", indikativno pogledavši njenu odjeću za trening koja se sastojala od helanki i crnog “krop topa”, topa koji joj je prekrio pupak. Prema mišljenju zaposlene teretane, radi se o "autfitu koji previše odvlači pažnju".

"Rekla mi je da "tako ne mogu trenirati", a ja sam je sam zbunjeno gledala jer nisam znala na što tačno misli. Tada mi je rekla da ne mogu nositi sportski grudnjak. Šokirala sam se jer se uopšte nije radilo o sportskom grudnjaku, a da se i radilo o njemu, šta onda? Radnica je samo rekla da ostalim vježbačima u teretani takva odjeća previše odvlači pažnju”, ispričala je studentkinja koja je svoj autfit objavila na svom nalogu na Tviteru. Vidljivo je kako se vidi tek manji dio njene kože stomaka i leđa.

SLAVNI FUDBALER JE ZNAO ODABRATI Oni važe za NAJLJEPŠI PAR NA SVIJETU, a evo kako izgledaju!(FOTO)

Korisnici društvenih mreža u komentarima su se uglavnom su stali na stranu studentkinje.

“Molim?! Ljudi u mojoj teretani vježbaju u kratkim pantalonama i sportskim grudnjacima i nitko to ne primjećuje. Vrijeme je da napišeš zvaničnu žalbu”, napisala je jedna korisnica, a njene riječi ponovli su i mnogi drugi.

SKANDAL U DUBAIJU, JELENA SA DUŠKOM I DJECOM SRELA BIVŠEG: Uhvatila se za glavu, tražila je da odmah napuste restoran