SLAVNA TENISERKA

INSPIRACIJA MNOGIMA: Superzgodna Serena poslala SNAŽNU poruku!(VIDEO)

06. 02. 2019 - 19:35 | Tenis

Američka teniserka Serena Williams je snimila reklamu za Bumble aplikaciju za upoznavanje koja je prikazana na ovogodišnjem Super Bowlu, a kojom je poslala snažnu feminističku poruku.

serena8

Reklama koja traje 30 sekundi je prikazana u prvoj četvrtini Super Bowla, a prikazuje Serenu obučenu u bijelu haljinu na teniskom terenu.

serena7

– Svijet vam govori da čekate jer će dobre stvari doći. No, da sam ja čekala da budem pozvana unutra nikada ne bih stajala ovdje. Da sam čekala da se nešto samo promijeni, nikada ne bih uspjela. Prema tome, napravite prvi korak. Ne čekajte da vas ljudi pronađu i kažu vam gdje je vaše mjesto. Pronađite vi njih. U poslu, u ljubavi i u životu – rekla je Serena.

serena-williams

Nakon toga u videu vidimo slavnu teniserku kako drži fotografiju s vjenčanja s Alexisom Ohanianom s kojim ima 17-mjesečnu kćerku Alexis Olympiju.

serena

– Najvažnije – ne čekajte da dobijete moć jer ono što vam nitko nikad ne govori je da je već imate – poručila je Serena.

serena-roger

Njen video je naInstagramu pregledan više od 587.000 puta, a mnogi fanovi poručili su joj da je poslala iznimno snažnu i inspirativnu poruku ženama širom svijeta.