KURIR OTKRIVA

Procurile nove poruke Karleuše i Vranješa vrlo eksplicitnog sadržaja: Sada bih ti dala celu noć da me je.eš onako da cijeli krevet bude...

07. 02. 2019 - 11:31 | Druga strana sporta

Pjevačica Jelena Karleuša najavlila je tužbe protiv medija jer pišu o njenoj velikoj aferi s fudbalerom Ognjenom Vranješom, a isplivala je nova prepiska koja dokazuje njihovu vezu, piše Kurir.

karleusa1

U porukama koje je pop zvijezda još 2017. godine slala svom ljubavniku, ona mu obećava brak, tačnije da će cijeli život provesti zajedno, ali mu govori kako uživa u krevetu s njim.

karleusa-jelena

Ognjen je Jeleni 18. oktobra na Instagramu poslao snimak s meča AEX – Xhanti na kojem je tri dana ranije dao gol, a pjevačica ga je pohvalila i rekla da je on njen ponos. Potom su nastavili dopisivanje:

karleusa-vranjes

“Meni je najlepše i najsrećniji sam kada tebi zabijam”, napisao je Ognjen, a JK mu je odgovorila:

karleusa

“Bebo, ti mene ubijaš od ku.ca… Sada bih ti dala celu noć da me je.eš onako da cijeli krevet bude mokar od ribice."

karleusaKarleuša je u porukama pokazivala i koliko joj je stalo do Vranješa. Osim što mu je pisala da bi mu sve radila tokom odnosa u krevetu, pjevačica mu je udovoljavala u svakom smislu. U jednoj prepiski Ognjen je istakao koliko mu je neprijatno što ga pjevačica tetoši, da mu je čak masirala i noge, a ona je odgovorila:

karleusa-vranjes

“Svašta! Ja ću ti uvijek maziti umorna stopalca i masirati zlatne nožice. I kuvati, pušiti, podržavati, razumjeti te i vjerovati u tebe, zato što te volim i zato što to zaslužuješ. Bebo, ako me stvarno voliš, imat ćemo cijeli život da uživamo. Meni je svaki dan sve teže bez tebe”.

karleusa1Osim vrelog dopisivanja, Karleuša je Vranješu slala snimke na kojima mazi svoju ri.icu.

karleusa-jelena

“Kako je lijepa”, napisao je Vranješ uz emotikon koji se oblizuje, a onda je dobila odgovor: “Kako ti nju rasturaš… Bez milosti.”

vranjes-karleusaVranješ je zbog Jelene želio da se razvede od supruge Danijele, a ona nije željela da rasturi brak s Duškom, pa je fudbaler poludio i iznio prljav veš u javnost.

(Sport.ba)

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU: