NEVJEROVATNO

EVO KOLIKO ZARAĐUJU NAJBOLJI: Ronaldo je siromah za Messia, iznenadit će vas lista

08. 02. 2019 - 14:10 | Druga strana sporta

U Francuskoj je najplaćeniji Brazilac Neymar iz PSG-a koji mjesečno uživa u 3,6 milijuna eura, a u najplaćenijih deset "ugurao" se i Kylian Mbappé s 1,73 miliona eura. Mladi Francuz jednog dana trebao bi predvoditi ovu ljestvicu.

neymar

Leo Messi uvjerljivo je najplaćeniji nogometaš svijeta te mu Barcelona mjesečno isplaćuje čak 8,3 milijona eura.  Naravno, iza Argentinca se smjestio Portugalac Cristiano Ronaldo iz Juventusa koji mjesečno zaradi 3,6 miliona eura manje – "samo" 4,7 miliona. 

messi

Iznenađenje može predstavljati i Francuz na trećem mjestu – Antoine Griezmann koji u Atleticu mjesečno na račun prima 3,3 miliona eura. 

antonine-griezmann

U prvih deset najbolje plaćaju Španjolci koji na popisu imaju čak petoricu igrača. Uz spomenute Messija i Griezmanna, tu su još Brazilac Coutinho (2,3 milijuna eura) i Urugvajac Luis Suarez (2,9 milijuna eura) iz Barcelone te Velšanin Gareth Bale (2,5 milijuna eura) iz Real Madrida. 

barcelona-messi-suarez-dembele-coutinho

U Francuskoj je najplaćeniji Brazilac Neymar iz PSG-a koji mjesečno uživa u 3,6 miliona eura, a u najplaćenijih deset "ugurao" se i Kylian Mbappé s 1,73 miliona eura. Mladi Francuz jednog dana trebao bi predvoditi ovu ljestvicu. Alexis Sanchez najplaćeniji je u Premier ligi s 2,28 miliona eura, a Robert Lewandowski (1,33 milijuna eura) u Bundesligi.

alexis2

(Sport.ba)

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU: