BIVŠI SVJETSKI PRVAK POVUKAO SE U 31. GODINI

MNOGI SU OSTALI BAŠ IZNENAĐENI Rosberg priznao ono što se od jednog prvaka Formule 1 zaista nikad ne možeš čuti

09. 02. 2019 - 09:32 | Autosvijet

Nico Rosberg naglasio je kako ne žali što se rano umirovio te priznaje da je bilo trenutaka kad ga je bilo strah juriti brzinama od 360 km/h na opasnim stazama poput one u Azerbajdžanu...

nico-rosberg-prvak

Sin svjetskog prvaka Kekea uspio je 2016. godine ponoviti podvig oca i za volanom Mercedesa nadmašiti Lewisa Hamiltona i uzeti titulu u elitnom automobilističkom natjecanju.

nico-rosberg

Pomalo iznenađujuće, Nico Rosberg s tek 31 navršenom godinom odlučio je zatim prekinuti vozačku karijeru i nakon deset sezona napustiti Formulu 1.

rosberg-hamilton

Iako mu je takav potez Hamilton zapravo malo i zamjerio te mu često prigovara što mu nije dao priliku za revanš, njemačko-finski 33-godišnjak danas zbog toga nimalo ne žali.

rosberg

"Ne nedostaje mi Formula 1, što je za mene znakovito. Nisam znao kako ću se osjećati nakon dva ili tri mjeseca ili godine dana. No, srećom imam obitelj i druge strasti pa je to bila moja najbolja odluka u životu", izjavio je Nico Rosberg i dodao:

nico-rosberg

"Gledajući pojedine staze, moram priznati da mi je ponekad dragošto više ne vozim. Na primjer, u Bakuu se postižu brzine od 360 km/h između betonskih zidova. Da, bilo je trenutaka kad me bilo strah, jer za razliku od drugih vozača, ja nisam hazarder."

nico-rosbergRosberg je otkrivanjem svojih strahova unutar bolida napravio nešto što većina svjetskih prvaka neće nikad: priznao svoju slabost i ranjivost...

rosberg

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU: