INSTAGRAM

ONA JE NEVJEROVATNA: Supruga poznatog boksera prelijepa Petra zaustavlja dah i BUDI MAŠTU

12. 02. 2019 - 12:58 | Bikini

Svojim je posljednjim objavama na Instagramu Petra Maričić potvrdila ono o čemu se dugo šuškalo, a ni ona ni bolja polovica nisu htjeli prokomentirati u javnosti. Ekonomistica je proslavila djevojačku, dakle, uskoro slijedi vjenčanje.

Dugogodišnja djevojka poznatog boksera Stjepana Božića u krugu najbližih je prijateljica slavila u jednome zagrebačkom restoranu, a cure su zabavljali tamburaši.

Onaj je jedna od najljepših djevojaka sportista, a tome svjedoče i njene fokte na instagramu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poanta ove slike nisam ja, nego moje cice... Da dobro ste čuli... I prije nego što žene krenu dizati obrve, a muškarci se uznemire, ispričati ću vam jednu priču s happy endom... S 22 godine Miji Dropuljić je dijagnosticiran tumor na lijevoj dojci... Srećom je bio dobroćudan... Tijekom godina su se pojavila još tri fibroadenoma koje Mija redovito prati... Rak dojke ne bira...krade svijetu i mlade i stare...ubije 90 žena mjesečno samo na području Lijepe naše... Jedino sredstvo borbe su redoviti pregledi... Jer rano postavljena dijagnoza je pola dobivene bitke... Žene drage stavite sebe na prvo mjesto, čuvajte tijelo u kojem živite...i volite svoje cice! Hvala @mijad na divnoj inicijativi ❤️ #volimcice

Objavu dijeli Petra in Wonderland (@petra_in_wonderland)

 

(Sport.ba)