PRIMERA

KAKAV PODLI PLAN: Florentino Perez rekao da mu ne treba niko, a onda poslao BASNOSLOVNU PONUDU ZA SJAJNOG NAPADAČA

12. 02. 2019 - 15:27 | Drugi pišu >> Fudbal

Florentino Perez tvrdi da je Real najbolji tim na svijetu i poslije odlaska Ronalda. "Imamo najbolje igrače, to smo pokazali, a pokazaćemo i ove godine. Zato nismo kupovali, nismo mogli da poboljšamo ekipu", samouvjeren je predsednik "Los Blankosa".

On je na pitanje o eventualnoj zamjeni za Benzemu koja nije dovedena u januaru rekao da nije bilo rješenja. "Ne postoji bolji napadač od Benzeme, kako smo mogli da ga zamijenimo, nema takvog na tržištu", busa se u grudi Perez.

benzema

Međutim, par sati nakon njegovih riječi uslijedila je bomba koju je lansirao "Bild".

U pokušaju da pretekne Barselonu i obezbjedi transfer, Real je navodno ponudio 45 miliona eura za Luku Jovića. Srbin je meta Katalonaca kao nasljednik Suareza, ali u Realu žele da ga preotmu ispred nosa i završe posao prije Barselone i prije prelaznog roka.

Ajntraht je na potezu, otkup ugovora od Benfike koja je napravila nevjerovatan gaf pustivši Jovića je 12 miliona eura, a eto za Srbina bi Nijemci sada mogli da dobiju gotovo četiri puta više.

jovic

Srbijanski igrač je postigao 19 golova ove sezone, i kada se gleda broj provedenih minuta na terenu od dolaska prošle zime i broj golova, on je najbolji strijelac u historiji Bundeslige, dakle od sredine šezdesetih.

(Sport.ba)

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU: