MMA

PROTIVNIK MIRKA FILIPOVIĆA POSLAO PORUKU ORGANIZATORIMA Evo šta će učiniti ako izgubi

14. 02. 2019 - 18:41 | Borba

Mirko Filipović borit će se protiv Roya Nelsona u četiri sata ujutro sa subote na nedjelju u New Yorku. Bit će to prilika za revanš jer je hrvatski borac izgubio od Big Countryja 29. oktobra 2011. godine na UFC-u 127. Sada će se boriti na eventu Bellatora.

Nelson je, kao i Cro Cop, stigao u New York, gdje je odmah morao da ti urin na testiranje…


“Malo je drugačije nego inače kada govorimo o uobičajenim danima za medije, koje sam ranije odrađivao. Doveli su me dan ranije da bih mogao dati urin na testiranje. Nadam se da će rezultati doći prije borbe, jer ako ne dođu prije nje, ne znam zašto i rade testiranja. Samo bacaju svoje resurse u vjetar”, rekao je Amerikanac.

Mirko je u odličnoj seriji, a svjestan je toga i Nelson…

cro1

 

“Mislim da Mirko nije izgubio 3 ili 4 godine. Cro Cop se vratio i ima nevjerojatan niz, no ne znam šta je razlog tome. Kad se povukao iz naše prošle borbe odradio je operaciju i oporavio se nakon samo četiri mjeseca. Mislim da bi njegovi doktori trebali doći ovdje u NFL i pomoći momcima koji imaju problema s koljenima. Možda bi se mogli vratiti nakon 7 dana”, uz dozu sarkazma prokomentirao je Amerikanac.

“Ako me pobijedi, neću se morati penzionisati. Samo ću otići u Hrvatsku i pronaći sebi dobre doktore. Borit ću se dok osjećam želju za natjecanjem. Kad me pobijedi borac koji to zapravo ne bi trebao, to će biti dokaz da se više ne želim baviti ovim sportom”, zaključio je.

 

(Sport.ba)