SERIE A

WANDA UVALILA U NEVOLJU MAURA: Sada je zaista zbogom Icadiju

17. 02. 2019 - 10:28 | Fudbal

Vanda Nara je još jednom izašla u javnost, ovoga puta se sjetila problema koje ima suprug u Interu, pa je izbrisala tvit, ali prije nego što je on obišao planetu. Naime, ona je napisala da se iz krugova bliskih klubu namjerno lansiraju vijesti o dogovoru sa Realom koje su juče na sva zvona prenijeli španski mediji.

mauro-icardi-radja-nainggolan

"Nikakvih pregovora nema, Mauro nije razgovarao sa Realom, to su laži španske štampe. Ali, vama ne vrijedi govoriti pričali ste da lažem prošlog ljeta kada sam rekla da Juve želi Ikardija, a sada je njihov direktor to potvrdio", napisala je Argentinka.

wanda

Poslije je izbrisala tvit jer je Ikardiju skrenuta pažnja da su istupi njegove supruge i komentarisanje stvari u klubu jednostavno neprihvatljivi i da je zbog toga ostao bez trake.

Razgovor u petak sa Marotom i Spaletijem nije pomogao, zvanično, Ikardi je povrijeđen, čeka ga razgovor sa predsjednikom Žangom, a navijači su kamenovali automobil u kome je bila Vanda sa djecom.

inter-marotta

Morata je zvao Ikardijevu suprugu da sazna šta se dogodilo, navodno, ona mu je rekla da je ovo kraj i da ne postoji mogućnost da više ostanu u Milanu poslije ovoga.

"Korijere delo Sport" je doneo naslov "Adios", oni insistiraju da Ikardi cilja odlazak u Španiju, mada se pominje i Čelsi, ali i Juve, iako razmjena za Dibalu ne zvuči realno.

Svlačionica je protiv doskorašnjeg kapitena, makar većina igrača i kako sada stvari stoje, on će vrlo teško nastaviti karijeru u "crno-plavom".

icardi-nainggolan

(Sport.ba)