SERIE A

TO SE ZOVE ODANOST: Gubili su sa 3:1, a u 95. minuti pjesma se orila STADIONOM

17. 02. 2019 - 12:20 | Fudbal

Sinoć smo bili svjedoci prelijepih scena u Bergamu. Igralo se zadnjih 30-ak sekundi, Atalanta je u izravnoj bitci za plasman u Ligu prvaka gubila 3:1 od Milana, a domaći navijači snažnim su pljeskom i glasnom podrškom bodrili svoje nogometaše iako su u utakmici sezone ostali bez bodova.

Senzacionalni Poljak srušio Atalantu, Milan juri prema Ligi prvaka Ponos je to na sjajnu sezonu. Atalantini navijači poznati su kao jedni od najvatrenijih na Apeninima.

atalanta

Gasperinijeva ekipa u subotu navečer nije bila na nivou, njihove pristalice imaju šire pamćenje iz kojeg proizlaze činjenice da Atalanta ove sezone djeluje fantastično.

Trenutačno imaju drugi najbolji napad Serie A, zabili su 51 gol, jedan manje od Juventusa, a upravo su njih torpedirali iz talijanskog kupa krajem siječnja 3:0 u Bergamu.

Na istom terenu Inter je popio četiri komada, a neki slabiji, poput Frosinonea, znali su dobiti i "petardu" na svom stadionu.

gennaro-gattuso-687543

Pored toga, igraju lijep nogomet i njihovi navijači naviknuti su na otvorene utakmice. Atalanta se nikad ne brani i ne kalkulira, to su pokazali i protiv Milana gdje su vodili 1:0. Gattusovi puleni u 2019. djeluju vrlo, vrlo ozbiljno.

(Sport.ba)