TRANSFERI

Barselona po pojačanja ide u Francusku DOVODE OVA DVA IGRAČA

20. 02. 2019 - 17:37 | Drugi pišu >> Fudbal

Kako prenose španski mediji, Barselona je zainteresovana za dvojicu fudbalera najvećeg iznenađenja francuske Lige 1 ove sezone.

barca

U pitanju su nevjerovatni krilni fudbaler iz Obale Slonovače Nikola Pepe i napadač iz Portugalije Rafael Leao, obojica fudbaleri Lila.

Lil igraja sjajnu sezonu, drugi su na tabeli Lige 1 i djeluje da ćemo ih naredne sezone gledati u Ligi šampiona.

Najveće zasluge za povratak Lila u sam vrh francuskog fudbala idu na račun pomenutog dvojca, Pepe je postigao 16 golova, uz osam asistencija u Ligi 1 ove sezone, Leao je dodao sedam golova, pet u posljednjih 10 nastupa.

Portugalac je i ljetos bio na radaru brojnih evropskih klubova, ali se na kraju odlučio da iz Sportinga pređe u francuski Lil, sada je jasno da je napravio pravi potez.

Katalonci su navodno zainteresovani za obojicu, posmatrali su ih Barsini skauti na utakmici francuskog šampionata protiv Monpeljea, a nema sumnje da će nastaviti da motre na njhove igre do kraja sezone.

Ipak, Pepe je velika želja brojnih klubova, nedavno se u trku za njegov potpis uključio i minhenski Bajern, koji traži mlade krilne igrače, koji će zamjeniti Robena i Riberija, jer iskusni dvojac napušta Bavarsku na kraju sezone.

 

(Sport.ba)