TRANSFERI

NEMA VREMENA ZA ODMOR Bilić odmah pronašao novi klub

27. 02. 2019 - 15:06 | Fudbal

Bivši hrvatski izbornik, trener moskovskog Lokomotiva, Bešiktaša, West Hama i Al-Ittihada mogao bi se ekspresno vratiti na trenersku klupu.

Samo dva dana nakon što je dobio otkaz u saudijskom Al-Ittihadu, Slaven Bilić navodno je dobio ponudu da preuzme turski Bešiktaš, klub koji je vodio od 2013. do 2015. godine.

Turski Fanatik navodi kako će se predsjednik Bešiktaša Fikret Orman sastati s Bilićem prvog tjedna marta te mu ponuditi da preuzme klupu po završetku sezone. Navijači turskog velikana su oduševljeni potencijalnim povratkom Bilića.
Bešiktaš će na kraju sezone napustiti aktualni trener Senol Günes. Momčad iz Istanbula trenutno je na trećoj poziciji prvenstvene ljestvice s 40 bodova, jedanaest manje od vodećeg Bašakšehira.

Bilić je na klupi Bešiktaša sjedio između jula 2013. godine i maja 2015. nakon čega je prešao u West Ham. Hrvatski trener bio je obožavana figura među navijačima Bešiktaša koji su ga na senzacionalan način ispratili iz kluba unatoč tome što nije osvojio niti jedan trofej.

 

(Sport.ba)