TRANSFERI

EUFORIJA TRESE TORINO Direktor klluba Fabio Paratici najavio transfer nakon kojeg ništa neće biti isto

14. 03. 2019 - 08:00 | Fudbal

U Juventusu vlada  euforija nakon plasmana u top 8 fazu i velikog povratka protiv Atletika.

Jasno, sada čekaju žrijeb, žele da izbjegnu Barselonu i City, smatraju da bi idealan protivnik bio Porto.

Svejedno, već poslije meča, mnogi smatraju da je Juventus pokazao da sa ovakvim Ronaldo može protiv bilo koga. Akcije kluba na berzi su otišle u nebo, a direktor Fabio Paratici je dočekan ovacijama nakon meča.

Njega su tifozi okružili, ispostavili mu želju za narednu sezonu, nije tajna da je to Juventusov san, ali čini se i nemoguća misija.

paratici-velika548061020181003110342

Ipak, Paratici je obećao da će klub učiniti sve da dovede Kilijana Mbape, naime, ta priča već dugo kola da su sponzori spremni da ulože ogroman novac u dovođenje Francuza. Navodno je direktor Juventusa rekao da jeste teško, ali ne i nemoguće, podsjetio da su isto pričali za Ronalda...

Mbapea je Anjeli spomenuo kao "Ronalda, samo mlađeg", a čak je razgovarano sa njegovim roditeljima kojima je predstavljen plan, ali i koji žele da Mbape igra u nekom mirnom gradu, da se potpuno posveti fudbalu, za šta je Juventus idealan.

mbape3

Međutim, teško je vjerovati da bi PSŽ, osim u slučaju da moraju zbog FFP u šta niko ne vjeruje, jer očigledno da uspjevaju da izbegnu ili zaobiđu propise već godinama, prodao najtalentovanijeg igrača svijeta, bilo Realu, bilo Juventusu.

 

(Sport.ba)

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU: