TRANSFER

NEVJEROVATNA LISTA POJAČANJA: Zinedine Zidane ima visoke ambicije

14. 03. 2019 - 18:57 | Fudbal

Eder Militao je novi igrač Reala i biće prvo pojačanje za Los Blankose u novoj sezoni.

61442479-zinedine-zidane

Svi vjeruju da je Eden Azar sljedeće, ali se priča da Perezu ne pada na pamet da plati 100 miliona eura za Belgijanca koji će biti slobodan 2020. i da će čekati da mu istekne ugovor.

hazard

Umjesto toga novac bi mogao da bude uložen u Nabila Fekira, Zidan ima visoko mišljenje o zemljaku koji je bio želja Liverpula i Arsenala, ali je predsjednik Liona, Žan Mišel Ola tražio preveliki novac.

Fekiru ističe ugovor 2020. i sada Lion mora da ga proda, a Real bi trebalo da bude prvi kandidat da kupi francuskog reprezentativca.

Uz to, pojavila se priča da je Zidan dao "zeleno svjetlo" za pokušaj da se dovede Nejmar koga Perez smatra za jedinog igrača sposobnog da popuni rupu nastalu odlaskom Ronalda.

Čini se da od Eriksena i Kejna nema ništa, to su nemoguće misije, niti će Real pregovarati sa Levijem, a španski mediji ponavljaju da je želja povratnika na klupu Sergej Milinković Savić iz Lacija, koji bi trebalo da popuni sredinu terena, ali i da bude zamjena za Kazemira koga je upravo Zidan lansirao kao startera, ali koji igra u slaboj formi već duže vreme.

(Sport.ba)