NAVIJAČI VRATILI KARTE

JUVE DODAO JOŠ JEDNO IME NA POPIS POVRIJEĐENIH: Početni sastav razbjesnio navijače

17. 03. 2019 - 14:12 | Fudbal

Veliki je uspjeh ove sedmice ostvario torinski Juventus. Nacionalno prvenstvo više praktički i ne moraju igrati, jer prednost na vrhu ljestvice u odnosu na pratnju je golema. Naravno, što će drugo trener Max Allegri napraviti nakon onakvog izbacivanja madridskog Atletica iz Lige prvaka nego – odmoriti čelne ljude.

gettyimages-1135389504

Ima talijanski prvak problema s ozlijeđenim igračima, popis se sadrži od pet-šest imena. Ali, da budemo slikoviti, reći ćemo da je strateg “Stare dame” na taj popis dodao i sedmo ime.

Nije Allegri išao ozlijeđivati Cristiana Ronalda, već ga je samo odlučio poštediti puta u Genovu i utakmice koja se igra danas od 12.30 sati.

To što Ronalda nema u kadru Juventusa razbjesnilo je dobar dio navijača domaćina. Na stadionu Luigi Ferraris dogodilo se da su vlasnici ulaznica iste počeli vraćati, jer su očito na utakmicu došli samo kako bi vidjeli portugalsku zvijezdu. Sudeći po tome da je stadion dobro popunjen, očito je da su se iz kluba snašli i ipak ponovo prodali dobar dio vraćenih karata.

(Sport.ba)