UFC BORAC

PETNAEST MINUTA IŽIVLJAVAO SE NAD SUPARNIKOM: Publika svjedočila MMA maltretiranju

24. 03. 2019 - 12:27 | Borba

Zanimljivo je bilo u noći sa subote na nedjelju na UFC Fight Night 148 eventu u Nashvilleu, tačnije u Bridgestone Areni. Osim što je Anthony Pettis brutalno nokautirao Stephena Thompsona u glavnoj borbi priredbe, te time poslao strašnu poruku čitavoj velter diviziji, o čemu smo već pisali, zanimljivo je bilo i sunaslovnoj borbi, koja je donijela teškaški okršaj Curtisa Blaydesa i Justina Willisa u kraljevskoj kategoriji.

Prema prenošenju borilačkog portala Fight Sitea, bila je to 15 minutna dominacija Curtisa Blaydesa koji je tako ponovno postao relevantni izazivač teške kategorije. Willis je prije borbe najavljivao početak svoje dominacije koja će završiti njegovim osvajanjem titule, ali na kraju su ti snovi brzo ugašeni.

Blaydes ovih dana nije odgovarao na njegov trash talk, nego mu je odgovorio u kavezu, u kojem su 15 minuta potpune dominacije vidjeli fanovi u dvorani, gdje Willis niti u jednom trenutku nije izgledao kao borac koji išta može napraviti.

Blaydes je jednostavno zlostavljao svog protivnika, pogađao ga direktom dok su bili na nogama, bacao i rušio kako je htio, “zapravo iživljavao se nad njim”, piše Fight Site. Vrijedi spomenuti kako smo tek nakon znaka za kraj borbe, čuli smo od njega i neku vrstu trash talka. Blaydes je ponovno relevantni kandidat za titulu, u to nema nikakve sumnje.

(Sport.ba)