SKANDAL

POLJUBAC KOJI ĆE GA SKUPO KOŠTATI Bokser na sudu zato što je poljubio novinarku (VIDEO)

29. 03. 2019 - 12:17 | Borba >> Boks

Bugarski bokser Kubrat Pulev nedavno se "proslavio" poljupcem pred kamerama kojim je iznenadio novinarku Dženi Suše.On se na Tviteru pravdao za svoj postupak, ali je novinarka svakako podnjela tužbu protiv njega, pa se on sad nalazi u mnogo većem problemu!


"Mogli ste vidjeti na snimku kako ljubim voditeljku nakon što sam pobjedio u subotu uveče. Dženi je moja prijateljica, a ja sam bio jako uzbuđen zbog pobjede pa sam je poljubio. Te večeri ona se pridružila meni i mojim prijateljima na slavlju nakon borbe" - rekao je za "Vegas Sports Dejli" Pulev.


Novinarku na sudu zastupati najpoznatija advokatica koja se bavi ženskim pravima u Americi, Glorija Alred.

"Momenat je bio malo nepriličan i stran" - rekla je Dženi nedugo poslije bliskog kontakta sa Bugarinom i činilo se da u tom trenutku nije bila previše uzrujana i spremna da sve stavi na papir i pokrene tužbu
Nakon članka o tužbi u "TMZ-u", Alred i Dženi održale su zajedničku konferenciju za medije, na kojoj je novinarka rekla da ju je Pulev uhvatio za zadnjicu, ali nakon intervjua. Osim toga, bokser je od nje tražio da izreže poljubac prije emitovanja jer je znao kako će to izgledati u javnosti, ali je to ona odbila.

"Tražimo da se ove optužbe istraže i da se Pulevu suspenduje licenca za takmičenje" - dodala je Alred.

 

 

(Sport.ba)