NICOLA ZANIOLO NA METI BAYERNA

BRAZZO RADI STRAŠAN POSAO Bild otkrio da je Timo Werner već završen, a sad Bavarci dovode i dragulja od 50 miliona za kojim svi luduju

15. 04. 2019 - 08:19 | Fudbal >> Transferi

Ekipa Rome u ovoj sezoni ima veliki broj problema kojim se ne nazire kraj. Kako sada stvari stoje Vučica bi mogla ostati bez plasmana u Ligu prvaka što bi značilo egzodus najvećih zvijezda iz kluba. Među njima se nalazi i Romin biser, Nicola Zaniolo.

zaniolo-dzeko

Zbog najavljenih velikih ulaganja u ekipu Bayerna ovo ljeto, njemački sportski list Bild otkrio je novu transfer metu njemačkog prvaka. Ako je vjerovati u pisanje ovog časopisa, onda je za oko čelnika Bayerna zapao mladi talenat kluba iz Rima, Nicola Zaaniolo, pred kojim je najvaljena velika karijera.

zaniolo5

Navodi se da je Zaniolo Bavarce impresionirao svojim igrama u Serie A i Ligi prvaka, ali ne samo ekipu Bayerna nego i ostale evropske velikane kao što su Juventus, PSG, Manchester City i Real Madrid.

zaniolo4

zaniolo3

Sudbina ovog mladog asa u mnogome će ovisiti i o tome hoće li se ekipa Rome kvalificirati za Ligu prvaka. Kada je riječ o sumi koja bi bila dovoljna za njegov transfer, trenutno se govori o 50 miliona eura.

zaniolo2

zaniolo1

zaniolo

Jučer je Bild već objavio kako je i transfer Tima Wernera u Bayern gotova stvar.

timo-werner-682721