TRANSFERI

POZNDATO JE GDJE IDE RIBERY Bayern već pronašao zamjenu za legendarnog igrača

15. 04. 2019 - 16:51 | Fudbal

Njemački Kicker izvještava da je francuski veteran već odlučio gdje će nastaviti svoju karijeru, a u Bayernu su već identificirali igrača u kojem vide dugoročnog Riberyjevog nasljednika.

ribery2
Bayern München će obnoviti svoju ekipu u ljeto, a najveći izazov bit će pronalaženje odgovarajuće zamjene za dvije klupske legende, Francka Riberya i Arjen Robbena. Obojica će napustiti klub nakon završetka sezone, ali u Bayernu sve više postaju svjesni da će potraga za njihovim zamjenama biti zahtjevna i financijski iscrpna. Bavarci su već to osjetili na svojoj koži u januarskom transfer roku, kada su također propustili uvjeriti Chelsea u prodaju Callum Hudson-Odoi, a Bayern se nada da će im biti lakše u slučaju Riberyjevog sunarodnjaka Nicolasa Pepea, kojeg u Bayernu vide kao nasljednika Riberyja.

franck-ribery-ljut

Francuski Lille neće moći zadržati Pepea, ali to ne znači da ga neće tražiti astronomska oštećenja.

“Ljeti će otići četiri ili pet igrača, odlazak Nicolasa Pepea je gotova stvar, on je došao u cjenovnu kategoriju koju ne možemo slijediti. On ima slobodan izbor, ali o tome nećemo razgovarati do sredine svibnja “, rekao je predsjednik Lilla Gerard. Lopez i njemački mediji izvijestili su kako francuski klub očekuje čak 80 miliona eura naknade za svog najboljeg igrača.

Kicker, u međuvremenu, izvještava da je 36-godišnji Ribery već odlučio gdje će završiti svoju bogatu sportsku karijeru. Legendarni Francuz odlučio je svoju karijeru završiti u Kataru u Al Saddu zajedno sa legendarnim španjolskim veznjakom Xavijem.

(Sport.ba)