LFC

OVO JE NOVI HIT Malo MMA, malo hrvanja i još manje odjeće

16. 04. 2019 - 13:56 | Borba >> MMA

Ma nema toga što dobra ženska nemere prodat', rečenica je popularnog Gazde (Predrag Vušović) iz hit serije Bitange i Princeze. Stari, dobri Gazda imao je pravo jer se nerijetko u mnogim reklamama nalaze ženski modeli, a Amerikanci su odlučili i slobodnu borbu odvesti na jedan 'viši nivo'.

'Malo MMA-a, malo hrvanja i malo odjeće' slogan je pod kojim je u MMA Weeklyju svoju organizaciju predstavio predsjednik Shaun Donnely. Ova organizacija štiti svoje borkinje posebnim pravilima - Nisu dopušteni udarci u lice, kao ni udarci koljenima i laktovima. Ipak su neke djevojke modeli. Naziv organizacije je Lingerie Fighting Championship.

Kako prenosi Fightsite, nakon godinu dana ponovno se održao 'event' i privukao brojne gledatelje. Do sada je održano ukupno 26 evenata, a na posljednjem je održano pet borbi. Iskustvo borbe u LFC-u imaju i dvije Hrvatice, Riječanka Maya Veljković, koje se možda sjećate po sudjelovanju u realityju 'Ženim sina' te i Zagrepčanka Violeta Juras Sunić koje ovoga puta nisu bile u kavezu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Loved dancing with you girls ????❤️????‍♀️ @evavaldes12 @_brittanynance_ #gamers #esportsarena #dancers

A post shared by Teri London (@terilondon7) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by Jolene Hexx (@jolene_hexx) on

 

 

(Sport.ba)