RONALDO

ZADNJI PUT SE NIJE DOBRO PROVEO Cristiano Ronaldo nema lijepe uspomene iz Hrvtaske

22. 04. 2019 - 10:06 | Vremeplov

Dinamo je sada već davne 2011. na Maksimiru u sklopu grupne faze Lige prvaka ugostio zvjezdani Real koji je tih godina išao na pogon Cristiana Ronalda koji je tek ulazio u vrhunac svoje karijere... 

ronaldo-leko
Ne razumijem to. Tužan sam jer suci ne štite tehničare, rekao je nezadovoljni Cristiano Ronaldo nakon utakmice Dinama i Real Madrida 2011. u Ligi prvaka te kamermanima nervozno pokazivao krvavi članak. 

ronaldo-krv
Bila mu je to prva, a do ovog Uskrsa i jedina posjeta Hrvatskoj, a ne pamti je po dobrom. Ok, slavili su Madriđani s 1-0 golom Angela di Marije u 53. minuti, ali bila je to rovovska bitka Jurčićevog kontroliranog nogometa i Mourinhovog Reala koja je uzela nekoliko žrtava. Jurčićeva produžena ruka na terenu, rabijatni Jerko Leko, u nekoliko je navrata nagazio i dobrano istukao Cristiana Ronalda. Toliko da Portugalac koji je u karijeri prošao sve i svašta nije mogao vjerovati kako se Leko izvukao samo sa žutim kartonom do kraja utakmice. 

ronaldo-vida

Bjesnio je Ronaldo na Norveškog suca Sveina Oddvara Moena koji je bivšem hrvatskom reprezentativcu Jerku Leki dao žuti u 39. minuti pa ga propustio isključiti u 63. minuti kada je ovaj surovim startom uletio u Portugalčev gležanj. Izvukao se Leko, a Jurčića su slavili kao taktičkog genija koji je po vokaciji zadnjeg veznog igrača postavio na mjesto desnog beka kako bi zaustavio zvijezdu Reala, a u tome je i uspio. Ipak, gol odluke zabio je Di Marija.

ronaldo-real

To je sramota, nepravda! A Marcelo dobije crveni. Nadam se da nam ovaj sudac više nikad neće suditi - ljutio se Portugalac uz negodovanje i kimanje glavom te dodao:

- Ne razumijem zašto je dozvolio Dinamu tako grubu igru. Čini mi se da su imali preveliku zaštitu dok je mi uopće nismo imali.

(Sport.ba)