GOVORIO ZA SPORTSKI ŽURNAL

SJAJNI SRBIN PRED TRANSFEROM KARIJERE 'Nije lako reći NE takvim ponudama, one se retko dobijaju i još teže odbijaju!

24. 04. 2019 - 11:21 | Fudbal >> Transferi

S 11 golova u Premijer ligi ove sezone, Aleksandar Mitrović i te kako može da bude zadovoljan svojim ličnim učinkom! Uprkos tome što se njegov Fulham i zvanično preselio u Championship!

mitrovic

Pitanje je, ipak, da li će srpski napadač igrati u drugom po rangu takmičenju sljedeće sezone. Baš zbog tih golova nalazi se na meti nekoliko timova iz Premijer lige, kao i pojedinih iz Serije A.

mitrovic-fulham1

Međutim, Fulham je za sada imao samo jednu zvaničnu ponudu za Mitrovića - onu iz Kine. Upravo je o eventualnom odlasku tamo Mitrović govorio u intervjuu za "Sportski žurnal".

mitrovic

"Znam da su zimus ljudi iz Fulhama odbili svotu od 50 miliona. Postoje ponovo interesovanja s Dalekog istoka i to je sve što znam. Videćemo, ima vremena", rekao je Mitrović i dodao:

mitrovic

"Takve ponude se retko dobijaju i još teže odbijaju. Nije lako reći NE, Bože zdravlja biće vremena da razmišljam o tome kad se završi sezona."

mitrovic1Mitrović s Fulhamom ima ugovor na još četiri godine, ali će klub iz Londona teško uspjeti da zadrži. Tačnije, da odbije ponude kojih će skoro sigurno biti. Još više...

mitrovic

(Sport.ba)