HRVAT BI KONAČNO MOGAO POJAČATI INTER

HRVAT U NEVJEROVATNOM RASPLETU OSTAJE BEZ DESETKE: Najveća Zizouova želja uzima Modriću broj, Luka već ima novu sredinu?!

24. 04. 2019 - 11:25 | Fudbal >> Transferi

Real na ljeto očekuju velike promjene u igračkom kadru. Eden Hazard i Luka Jović navodno su samo korak od Madrida, a slično je i s Paul Pogbom.

hazard

skysports-luka-jovic-eintracht-frankfurt-4493972

pogba-mourinho-manchester-united

Tako bi Zinedine Zidane naredne sezone mogao imati izuzetno jaku ofanzivu. Međutim, pitanje je koje će zvijezde napustiti "Santiago Bernabeu"?

real

Ofanzivac Chelseaja, Eden Hazard, skoro sigurno stiže u Real Madrid ovog ljeta, gdje ga navodno već čeka dres s brojem 10, koji je godinama u vlasništvu zvanično najboljeg fudbalera svijeta Luke Modrića.

hazard

Britanski i španski mediji pišu da Belgijanac ne želi "Ronaldovu ulogu" i dres Marijana Dijaza, već identičan broj kao što nosi na "Stamford Bridgeu", bez obzira što je dugo zauzet.

real-mariano-marcelo-asensio

Trener Reala, Zinedine Zidane, silno želi dovesti čarobnjaka Plavaca i daće mu sve što poželi, pa i kultni broj 10. Ukoliko mu se na kraju ispuni želja, Modrić će vjerovatno napustiti "kraljevski klub" nakon čak sedam godina.

modric

Ranije je interesovanje pokazivao Inter, prije nego što je Hrvat produžio ugovor u februaru. Također, spominju se još neki klubovi, poput Juventusa, Tottenhama, Uniteda, Bayerna... Ipak, Nerazzurri su najaktuelniji.

modric6

(Sport.ba)