ITALIJANSKI MEDIJI TVRDE

OVO JE KLASIČNA IZDAJA Cristano IZRIČITO rekao Ne Jamesu u Juveu, ima listu želja i ne odstupa od nje

24. 04. 2019 - 14:45 | Fudbal >> Transferi

Cristiano Ronaldo god gazde Andreje Agnellija ima velik utjecaj, a njemu se trenutačno ne dovodi Jamesa Rodrigueza. Juventus se spominjao kao moguća destinacija za nemirnog Kolumbijca, ali najveća klupska zvijezda želi sasvim druge igrače u klubu.

james-rodriguez

jamesrodriguez
 
Gazdi Stare dame dao je svoju viziju projekta, a u njoj nema mjesta za bivšeg suigrač i dobrog prijatelja. Družba je družba, a služba je služba, a Ronaldo ne želi da njegovo prijateljevanje s Kolumbijcem stane na put uspjehu u Torinu. Cilj je Liga prvaka, a nju najbolji igrač u povijesti tog natjecanja želi potpuno promijeniti, prenosi Don Balon.

jamesrodriguez1

jamesrodriguez2

jamesrodriguez3

Zadovoljan je klupskom odlukom da dovede Aarona Ramseyja, a njemu bi pridodao bivšeg kolegu iz Reala Isca Alarcona, najskupljeg igrača u talijanskoj Serie A, Sergeja Milinkovića-Savića te Romino čudo od djeteta Nicola Zaniola.

ramsey1

isco

zaniolo5

sergej-lazio

Chiellinijevo neigranje protiv Ajaxa protumačio je kao problem s godinom proizvodnje i kako je zadnjoj liniji potrebna svježa krv, trojac Matthijs de Ligt, Raphael Varane i Samuel Umtiti bi, smatra, dostojno zamijenio trojac Bonucci, Barzagli, Chiellini. Stoper je krizna pozicija za Staru damu i jedno od ova tri imena, ako ne i dva, vrlo lako bi mogla stići.

ronaldo-deligt

varane3

umtiti

U napadačkoj fazi igre bit će puno odlazaka, najbolniji bi mogao biti onaj Paula Dybale, a Ronaldo ga uporno želi zamijeniti novom portugalskom nadom Joaom Felixom. Također, u ovih godinu dana na Apeninima za oko mu je zapeo mali Federico Chiesa, za kojeg smatra da je ponajbolji talijanski igrač. Projekt Galactica Signora trebao bi konačno donijeti ušati trofej nakon toliko godina u Torino.

2