ŠPANSKI MEDIJI TVRDE

Zidane odlučio koje će igrače prodati, a onda se javio Sergio Ramos: Ima li Luka Modrić razloga za brigu?!

24. 04. 2019 - 14:49 | Fudbal >> Transferi

Momčad Reala ovog će ljeta sigurno doživjeti velike promjene, a sada su 'procurila' imena igrača na koje trener Zinedine Zidane više ne računa. U priču se uključio i kapiten Sergio Ramos koji je na sastanku s predsjednikom Florentinom Perezom prezentirao svoj plan kako bi u budućnosti Real trebao izgledati.

ramos

Zinedine Zidane navodno je klupskim čelnicima i predsjedniku Florentinu Perezu dostavio konačni popis igrača na koje više ne računa u svojoj viziji novog Real Madrida.

zidane1

Španski mediji bliski Realu navode kako je sigurno da će Zidane učiniti sve kako bi se riješio nezadovoljnog, preskupog i prečesto ozlijeđenog Garetha Balea (29), a uz njega će se na transfer listi sigurno naći Dani Ceballos (22), Marco Llorente (24), Mariano Diaz (25) te Brahim Diaz (19).

bale

dani-ceballos-alaves-real-madrid-laliga-r9mqe7j8bh3i1ilpbd1ylky0y

real-mariano-marcelo-asensio

brahim-diaz5

Realno, osim Balea su to sve igrači iz drugog plana, no jednostavno se nisu uspjeli nametnuti. Ceballos je stigao iz Betisa za 16.5 miliona eura kao zamjena za Luku Modrića, a Brahim Diaz doveden je iz Manchester Cityja za 15 miliona eura. On u svom šestogodišnjem ugovoru ima klauzulu po kojoj Cityju ide čak 40 posto od njegovog prvog transfera!

bale-real-madrid

No, Zidaneov prvi popis nije baš oduševio kapitena Reala jer navodno postoji i 'proširena verzija' na kojoj se - prema ipak nepotvrđenim informacijama - nalazi i Luka Modrić! Tako je Sergio Ramos ekspresno zatražio sastanak s trenerom Zidaneom i predsjednikom Florentinom Perezom. Na njemu je, tvrde španjolski mediji, iznio svoj plan i viđenje kako bi momčad Reala trebala izgledati u budućnosti.

ramos

Tako je Ramos navodno sugerirao Zidaneu i Perezu da se pod svaku cijenu riješe još nekih igrača, mahom prvotimaca, a u isto je vrijeme zatražio da Modrić pod svaku cijenu i dalje ostane na Santiago Bernabeu! Tako bi se, ako se kapitena Sergija Ramosa pita, Real ovog ljeta trebao riješiti Casemira, Tonija Kroosa, Raphaela Varanea, Garetha Balea i - Marcela! Za svakog je poimence Ramos i pojasnio zašto više nisu vrijedni nositi Realov dres.

real

Tako Casemiro jednostavno nije 'kapacitet' za 'kraljevski klub', Bale mu je već odavno 'na piku' jer sve ove godine nije naučio ni riječi španjolskog jezika, a uz sve to se najčešće drži podalje od svih suigrača. Varane je svjetski prvak s Francuskom, ali jednostavno se više ne vidi u redovima Reala i to je svima već dao do znanja, dok Marcelo niti ne skriva kako bi karijeru želio nastaviti u Juventusu uz svog prijatelja Cristiana Ronalda.

varane5

marcelo-ramos

Za kraj je ostala velika dvojba - Toni Kroos ili Luka Modrić? Obojica jednostavno ne mogu ostati i pitanje je samo za koga će Real dobiti bolju ponudu. Zidane je naklonjeniji Kroosu koji je četiri godine mlađi od Modrića, a Ramos je ipak na strani kapitena hrvatske reprezentacije jer je uvjeren da u nogama ima još barem dvije vrhunske sezone.

kroos

modric

Ima Sergio Ramos i plan koga bi želio vidjeti u 'novom Realu'. Prije svih su to Kylian Mbappe i Eden Hazard te Christian Eriksen! Vrlo 'skromno', ali treba priznati da Ramos jako dobro 'cilja' jer bi u svom 'resoru' odbrane želio Davida Alabu i Matthijsa de Lighta.

mbappe

hazarrd

eriksen

Pitanje je samo koliko su sve te želje i ostvarive? Recimo to ovako - Real Madrid spreman je na pojačanja ovog ljeta potrošiti čak 500 miliona eura! Da, pola milijarde eura 'keša' za obnovu momčadi! No, to nije sve jer bi se prodajom Garetha Balea i/ili Luke Modrića 'otvorilo' dodatnih stotinjak milijuna eura. A onda je praktički sve moguće, pogotovo ako 'kraljevi' uspiju dogovoriti i pokoju razmjenu...