NEVJEROVATNO

LEGENDA NJEMAČKE LIGE OTKRILA TAJNU: Luka Jović prelazi u velikana i to je gotova PRIČA

24. 04. 2019 - 21:57 | Fudbal >> Transferi

Napadač Eintrachta iz Frankfurta Luka Jović sve je bliži prelasku u madridski Real, prenosi Marca.
Njemački klub je prošle sedmice otkupio Jovićev ugovor od Benfice za 12 miliona eura, ali će po svemu sudeći već na ljeto ostati bez mladog srpskog igrača.

Postoji realna mogućnost da Jović potpiše za Real Madrid, izjavio je sportski direktor njemačkog kluba Fredi Bobić i dodao:

1

"Nadam se i vjerujem da želi ostati ovdje u Eintrachtu, ali realan sam i znam da mi nemamo šanse da ga zadržimo ukoliko ga želi veliki klub kao što je Real."

Bobićevo priznanje dolazi devet dana nakon što je Marca izvestila da je Kraljevski klub pokazao zanimanje za nekadašnjeg igrača Crvene zvezde.

jovic

Dvadesetjednogodišnji napadač je ove sezone postigao 17 golova u Bundesligi i osam u Eurpskoj ligi, a procjenjuje se da bi transfer na Santiago Bernabeu koštao Real između 60 i 70 milijuna eura, prenosi Sport klub.

Marca navodi da je ta cijena povoljna za Real jer su Robert Lewandowski iz Bajerna i Harry Kane iz Tottenhama mnogo skuplji, ali i stariji od srpskog reprezentativca. Brojni mediji u utorak su prenijeli da je poslije Barcelone i minhenski Bajyern izašao iz utrke za Luku Jovića.
 

(Sport.ba)