SKANDAL SE IPAK NASTAVLJA, JELENA UCJENJUJE DUŠKA NOVIM SNIMKOM: Zanijemit ćete kada vidite šta je snimljeno, OVO ĆE GA UNIŠTITI

25. 04. 2019 - 09:14 | Druga strana sporta

Jelena Karleuša po svaku cijenu želi da sačuva brak s Duškom Tošićem, pa pribjegava drastičnim mjerama i ucenjuje supruga.

jelena

Mala ima kompromitujući snimak fudbalera koji bi mogao da mu poremeti ne samo karijeru već i čitav život, i prijeti da će ga objaviti ukoliko on i dalje bude uporan u zahtjevu da se razvede.

jelena-i-dusko

 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

“Jelena je nekoliko mjeseci prije nego što se saznalo za nju i Ognjena dobila od poznanika fotke i snimak u trajanju od nekoliko minuta na kome je Duško sa društvom, i to u vrlo nezgodnoj situaciji. Ja ne smijem ni da vam kažem o čemu se tu radi, jer bi i same spekulacije pokrenule lavinu negativnih događaja u njegovom životu”, kaže izvor Kurira, te dodaje:

“Kada bi se to pojavilo u javnosti, to bi upropastilo život ne samo njemu već i ljudima koji su na snimku. Zato je Jelena uvjerena da će ga zadržati, jer je njen muž prijatelj i džek”, završava on.

t6

 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Međutim, drugi izvor, blizak Tošiću, tvrdi da je on i dalje odlučan da stavi tačku na brak s Karleušom.

“Duško po svaku cijenu želi razvod. Dosta mu je više da mu se ljudi podsmijevaju i nazivaju ga rogonjom. Možete samo da zamislite kako se on osjeća. O skandalu njegove žene pisali si i kineski i turski mediji gdje, je on veoma popularan. Kolege koje igraju s njim u Kini čak ga i gledaju sa žaljenjem, a ima i onih koji mu se smiju iza leđa”, kaže izvor.

jelena-i-dusko

dusko-jelena