ENGLESKA

50 NIJANSI SIVE PEPA GUARDIOLE Guardiola ne skida jednu jaknu već duže vrijeme

25. 04. 2019 - 10:27 | Druga strana sporta

Otkako je u Manchester Cityju, Pep Guardiola je na pojačanja potrošio 608 miliona eura. Tri kola prije kraja prvenstva, City ima bod više od Liverpoola i izgledno je da će "građani" osvojiti još jedan naslov prvaka.

pep-solskjear

A pobjedu protiv Manchester Uniteda u derbiju (2-0) ponovno je proslavio u sivoj pletenoj jakni, gotovo jedinoj koju je nosio na utakmicama ove sezone.

106582829-pep-guardiola-pa

Pep je uvijek bio nogometna ikona stila i malo ga je neobično viđati pokraj nogometnog terena u istoj odjeći.

brahim-diaz-pep-guardiola

Istu jaknu Pep na utakmicama nosi od kraja 2018. godine (posljednje su bile one protiv Uniteda, Tottenhama, Crystal Palacea, Brightona), a riječ je o modelu talijanske marke Herno kojemu se može odvojiti unutrašnji dio. Više nije dostupna u online prodaji, ali mogla se kupiti za 1500 dolara (oko 1300 eura).

jakna

Dok je vodio Barcelonu i Bayern, na utakmicama je najčešće nosio elegantna odijela u crnoj i sivoj boji, čime je naglašavao autoritet.

pep-guardiola

Prve promjene je uveo još u Njemačkoj gdje se znao pojaviti i u crvenim puloverima, ali najveći zaokret svom stilu je dao preseljenjem na Otok. Iako je u Engleskoj u početku nosio odijela, sad se najčešće odlučuje za traperice uskog kroja i obične pulovere tamnih boja. Zanimljivo je da bira zemljane tonove, najčešće sivu boju. Stručnjaci kažu da su jednostavnije odjevne kombinacije tipične za nekomplicirane osobe koje su po prirodi prilično introvertne.

pep-guardiola

Zimi je, do ove godine, najčešće posezao za tankim kaputima od najfinije vuna, a često je koristio svilu i kašmir čime je dodatno naglašavao svoju karizmu.

 

(Sport.ba)