MMA

JEZIVO! SLOMIO MU KOSTI LICA JEDNIM UDARCEM! MMA borac iz BiH nokautirao mladića ispred noćnog kluba

25. 04. 2019 - 14:50 | Borba >> MMA

Naime, kako javlja "Jutarnji list", Asmir Sadiković (26), MMA borac iz BiH, završio je u pritvoru u Remetincu zbog optužbi da je prije dvije nedelje teško povrijedio tri godine mlađu osobu ispred noćnoga kluba na Trešnjevci u Zagrebu.

Sadikovića je policija uhapsila desetak dana nakon događaja, ali iako je izvjestila javnost o privođenju, nije navela da se radi o poznatom borcu.

“Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim državljaninom BiH zbog sumnje za počinjenje krivičnog djela. Sumnja se da je osumnjičeni 10. aprila 2019. oko 5 sati, u Zagrebu u Ulici Florijana Andrašeca, ispred noćnog kluba, nakon verbalne rasprave s oštećenim, šakom ga udario u glavu u predjelu lica i teško ga povrijedila", navodi se u saopštenju.

Kako je do sukoba došlo, policija nije saopštila, no "Jutarnji" nezvanično saznaje da je razlog navodno bila svađa oko jedne djevojke, s kojom je u vezi pretučeni 23-godišnjak. Taj mladić i njegova djevojka u jednom su se trenutku glasno posvađali, a Sadiković, koji je djevojku takođe poznavao, prišao im je te pitao momka zašto se dere na nju, na što mu je mladić odbrusio da gleda svoja posla.

Štaviše, devojka je stala na mladićevu stranu te rekla da se radi o manjoj svađi i da je sve u redu. Međutim, kada je par krenuo prema automobilu koji je bio parkiran ispred kluba, Sadiković je navodno mladiću povikao da stane te kad je ovaj zastao, “punom snagom ga šakom udario u glavu, u trenutk ga onesvivši i slomivši mu pritom nekoliko kostiju na licu”.

Sadiković je, međutim, ispričao nešto totalno druačije. Tvrdio je da napadnut bio on te da je nakon što je prišao momku i devojci koji su se svađali, mladić njega udario u glavu.

Od udarca je, kaže, pao na tlo, a na njega je navalilo 15 mladićevih prijatelja koji su ga "mlatili letvama i kamenjem te je jedva uspio da pobjegne".