TRANSFERI

POJAČANJE U ZADNJOJ LINIJI Real Madrid sprema transfer bombu

26. 04. 2019 - 08:42 | Fudbal


Real Madrid sprema bombu za zadnju liniju, Raphael Varane mogao bi napustiti klub, zainteresirani su PSG i milanski Inter, a Zinedine Zidane treba igrača koji će za početak biti partner Sergiju Ramosu, a kasnije preuzeti njegovu lidersku ulogu na terenu.

varane1
 
Seviljski stoper napunio je 33 i ima svega nekoliko sezona vrhunskog nogometa pa na Santiago Bernabeu razmišljaju dugoročno. Stoga, imaju pet imena na popisu kako bi imali spreman plan B u slučaju da se izjalove igrači koji su im zanimljiviji.

deligt-ajax

Apsolutno najbolji stoper trenutačno na tržištu jest Ajaxov Matthijis de Ligt, mladi stoper vjerojatno je najkompletniji igrač u toj fazi igre trenutačno na svijetu, brz je, jak, ima pregled igre, igra glavom i što je najvažnije – relativno je prihvatljive cijene, 80 miliona eura zvuči puno, ali na današnjem tržištu, za klub Realova kalibra, odnosno za igrača te kvalitete – to je ništa.

Problem Real Madridu jest što je Barcelona praktički zaključila posao pa će biti potrebna nemoralna ponuda Kraljevskog kluba kako bi jednog od najatraktivnijih eksponata na tržištu natjerali da stavi svoj potpis na ugovor s Realovim grbom u zaglavlju.

kalidou-koulibaly

Plan B je Napolijev Kalidou Koulibaly, ali Carlo Ancelotti ne misli svog udarnog stopera pustiti besplatno, naprotiv, ne planira ni jeftino pa će dozvoliti svojem nekadašnjem klubu pregovore tek kad pokažu benkovnu garanciju na 150 miliona eura.

jose-maria-gimenez-club-atletico-de-madrid-jbuewr6xn8gl

Rezerva rezervi jest Atleticov Jose Maria Gimenez, ali ovo rezerva rezervi ne otkriva pravo stanje njegovih dionica u Realovom svemiru jer je jedan od ljubimaca Florentina Pereza. Dobro poznaje domaću ligu i jako je mlad za stopera, naime ima samo 24 godine. Problem je što Diego Simeone ne želi pregovarati s ljutitim rivalom dok mu ne iskrca 120 miliona eura na stol.

bonucci-cele-5bbdd32eccb19-700x445

Leonardo Bonucci četvrto je ime na listi želja, da je malo mlađi bio bi puno više na ovoj listi, ali problem mu je godina proizvodnje. Već ima 32 godine i od njega ne mogu tražiti više od dvije sezone vrhunskog nogometa.

Više bi mogli dobiti zato od Maria Hermosa, on je baš vatrogasno rješenje ako baš nitko ne dođe jer ima otkupnu klauzulu tešku samo 7,5 miliona eura u Espanyolu. Već je nastupio za reprezentaciju, mlad je i talentiran te što je najvažnije jeftin. Jedno od ovih pet imena trebalo bi biti partner Sergiju Ramosu dogodine

(Sport.ba)